Livrare fara taxe de transport alege ridicare din magazin!

Ce este opțiunea de livrare prin ridicare din magazin?

Opțiunea de livrare prin ridicare din magazin este o metodă modernă și eficientă de a primi produsele comandate online. Aceasta presupune ca, în loc să așteptați comanda dumneavoastră să fie livrată la domiciliu, să vă prezentați personal la magazinul fizic pentru a ridica produsul.

Această opțiune este extrem de avantajoasă pentru că oferă multiple beneficii pentru clienți Printre cele mai importante avantaje ale alegerii opțiunii de livrare prin ridicare din magazin se numără:

1. Economisirea timpului - Prin această opțiune, nu mai trebuie să așteptați ore întregi pentru curier să ajungă cu coletul la adresa dumneavoastră. Ridicarea din magazin vă permite să economisiți timp prețios pe care îl puteți folosi în alte activități importante.

2. Reducerea costurilor - De multe ori, costurile de transport ale unui produs pot fi destul de mari. Livrarea cu optiunea "ridicare din magazin" este GRATUITA!

3. Preturi mici pentru produsele cumparate. Preturile pot sa difere fata de cele online.

Cum funcționează procesul de livrare prin ridicare din magazin?

1. Plasarea comenzii online: Pentru a beneficia de opțiunea de livrare prin ridicare din magazin, trebuie mai întâi să plasați o comandă pe site-ul nostru. Selectați produsele dorite și adăugați-le în coșul de cumpărături.

2. Alegerea metodei de livrare: După ce ați selectat produsele, veți fi direcționat către pagina cu opțiunile de livrare disponibile. Aici veți putea alege "Livrarea prin ridicare din magazin".

3. Selectarea unui magazin: Urmează să selectați cel mai apropiat magazin din lista noastră, unde doriți să ridicați produsele comandate.

4. Confirmarea comenzii: Înainte de finalizarea comenzii, vi se va solicita să verificați și să confirmați detaliile acesteia.

5. Achitarea produselor cu cardul bancar.

Cand comanda ajunge in magazin o sa primiti un mail de confirmare, doar dupa acest pas puteti sa veniti ca sa ridicati produsele din magazin. Va rugam sa asteptati confirmarea prin mail!

Ridicare comanda online din magazin Cluj-Napoca

Adresa Magazinului este Calea Motilor, Nr. 110, Cluj-Napoca, Cluj chiar in statia de autobuz Fabrica de Bere se poate stationa cu masina in gangul alturat.

 

Screenshot-2023-10-12-at-11-10-49-AM

 

 

Lasa un comentariu

Nu există opinii la acest produs